July 10, 2008

Sommar m hav


Lyssnade precis på Isabella Lövins sommar. Hon var jättebra. Härligt m nån som pratar om väsentligheter. Jag betalar gärna mer skatt lr pengar för att få behålla naturen så vacker som den e här.

4 Comments:

Blogger Olof said...

Jag lyssnade också på henne. Man blir inspirerad. Det är verkligen underligt hur vi kan acceptera situationer som påverkar vår framtid.

10:19 PM, July 10, 2008  
Blogger Space babe said...

Hej Olof, kul att du hittat till min blogg. Får jag fråga hur?

Det jag tyckte var mest vågat i programmet var att hon ifrågasatte hela vår samhällsordning, det här med marknaden och den ständigt växande ekonomin. Det känns så radikalt, så otrendigt new-age-igt och skogsmulligt. Knappt ens miljöpartister pratar väl på det viset längre. Men jag tror att hon åtminstone delvis har rätt. Och helt rätt i att vi måste börja värdera (i pengar) sådana oskattbara saker som solnedgångar, blå himmel, ren luft, välmående fauna och vacker natur.

Hon skriver även angelägna krönikor i Allt om mat, som förtjänar fler läsare än AOM:s egna. Journalister skulle kunna använda dem som uppslag för nyhetsartiklar.

11:04 AM, July 11, 2008  
Blogger Morelli said...

hade velat lysssna- lyssnade på mattina i dag men stängde snabbt av- ytlig skojfrikshet gör sig bättre i tv. fina bilder spacebabe!

7:18 PM, July 12, 2008  
Blogger Morelli said...

mat-tina

7:18 PM, July 12, 2008  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se