Skålla fötterna. Koka m torkade sojabönor, vatten o salt i typ tre timmar. Jättegott! Tycker Isse oxå. Vi tömde flaskan med Brunello di Montalcino som Vinlusen och jag påbörjade igår. Den var faktiskt inte dum alls. Godare än jag mindes från Toscana.
2 Comments:
Mycket bättre än Piratens, skållade och kokta, delade och urtagna sedan griljerade med kalvfärs och tryffel hopbundna.
Det är det enkla som är det goda. Jag tillhör ju den bortglömda undanskuffade spillra av mänskligheten som tycker om att det är gott med aladåb kokt av grisfötter med morötter i bitar och gröna ärtor och så majonäs till.
Men kolla upp vårt mellandagsbord.
Piratens låter också gott. Och din aladåb med. Jag är öppen för det mesta med grisfötter i. Grisfötter koka med soja och stjärnanis är också en variant.
Post a Comment
<< Home