February 7, 2009

Egentligen e jag uppåt


Särskilt när jag e i vårt badrum. Men jag gör sannerligen inte d lättare för mig själv. Läser Heberlein o snackade m mamma imorse. Hon e sämre. Parkinson-jävel. O syrran olycklig m sin man. Katten sket både i vardagsrum o Signes rum igår. Jag försökt tvätta hennes drabbade saccosäck men d stinker fortf. Ibland e livet en fars. Men jag e kär i min man o han i mig, efter snart 10 år ihop.

2 Comments:

Anonymous Mazarintanten said...

Jag är lite skev idag men först tyckte jag att ert handfat såg ut som ett badkar. Då tänkte jag: oj, det var en annorlunda lösning. Sen insåg jag att jag borde skynda mig till optikern.

Men tioårig kärlek låter helt, helt fantastiskt.

3:33 PM, February 09, 2009  
Blogger Space babe said...

Kära Mazarintant, vårt handfat är vackert rundat på sidorna (jag vet inte hur jag ska uttrycka det, är dålig på att beskriva sånt, borde finnas en urbra arkitektonisk term), så du har rätt i att det ser lite konstigt ut. Du kanske kan skippa optikern.

Ja, jag är verkligen tacksam för att jag fått en man som e så bra på att ge kärlek i vardagen. Det är jätteviktigt, har jag förstått. Själv är jag mer eruptiv i mina ömhetsbetygelser, han ger ett jämnt flöde hela tiden.

11:07 AM, February 10, 2009  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se