October 19, 2005

Hakad

Det roligaste med att blogga är faktiskt att göra länkar! I alla fall just nu. Det tristaste är alla spam-kommentarer. Fan att folk ägnar sig åt att skapa såna program.

1 Comments:

Blogger Miss Gillette said...

Som en nyförlöst har du väntat några veckor med att visa upp telningen för världen -- begripligt förstås, men om det berott på nervositet kan jag lugna dig med att detta är en gullig unge som det ska bli skoj att sticka små mössor och tröjor åt! (Bloggen alltså, och de små plaggen ska föreställa en metafor för de kommentarer man skriver.)

Idén med en matblogg är kul. Jag antar att du har läst mitt vad-jag-tycker-om-mat-inlägg på vår blogg? Kom att tänka på det när du skrev om torskens äta eller icke äta. Svår fråga; jag önskar att nån snart börjar odla torsk. Fisk är ju så ypperlig mat på alla sätt och vis och det är bedrövligt att man ska behöva ha dåligt samvete för att man försöker få i sig mer av den varan.

Vidare: beträffande de kinesiska rätterna som lagas i ert hem tycker jag att du gott kan ha en receptavdelning, eller ta med lite utförligare recept i texten. Man vill ju prova! men har kanske svårt att höfta till ingredienserna när man är ovan vid såna rätter. Jag har funderat på att ha en receptavdelning på vår hemsida men R tycker det blir så hemvävt då att kräkvarning borde utfärdas. Vad säger du?

Blogga på nu bara!
Molle

9:23 AM, October 20, 2005  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se