December 23, 2011

De fattas mig

Efterlysning:
1. En app som heter Lunch i Stockholm och ger dig tips på (helst bra) lunchkrogar i närheten av där du befinner dig.

Anledning: Jag vet fan aldrig längre var jag ska äta lunch. Jag gillar ju Paparazzi, Lao Wai och Operans bakficka, men de ligger oftast för långt ifrån där jag befinner mig. Ibland vill jag också ha omväxling. (T o m jag!) Hos Morsan är bra, men också bara ett enstaka ställe. Jag behöver en app! Sist jag var vid T-centralen tänkte jag som vanligt gå till Roppongi, men de håller på att bygga om om i all evighet. Orkade ej gå till Operan, det är ofta så slamrigt och stressigt och trångt. Det slutade med att jag gick till Burger King.

Hotel Mornington är ett ok ställe, men rätt dyrt. Som Operan. Och Grand Hotel.
Och nu verkar Peony ha hunnit slå igen utan att jag masat mig dit. Numret avstängt och hänvisning saknas.

Var ska jag äta lunch med Leili 29 dec?


2. Artiklar i Alltomstockholm (som ju är en sugig helt reklamindränkt sajt) eller nån lämplig tidning som går att googla på om vilka krogar som har helgöppet under jul och nyår. Det borde ju vara så självklart. Skulle få så många sökningar.

En gång gick jag på AOS lunchguide och gick till en som jag trodde de rekommenderade. Den låg vid Sergelgatan och var fruktansvärt dålig. Sen fattade jag att det var en simpel reklamgrej som vem som helst får köpa in sig på. Deprimerande. Var finns matjournalistiken? Stockholm är stort nog nu och stockholmarna många nog för att det ska gå att få ekonomi i bra bevakning.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se