May 8, 2007

Skuggbloggning

Staffan satte ord på det jag kände inför Linda Skugges farväl till bloggen.

Uppdatering: Jonas Thente skriver också om det.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger //Norman Fibbler said...

Hmmm..Men kärnfrågan är väl ändå inte EGENTLIGEN Linda Skugge, som precis som jag skriver själv, can hold her own, utan de anonyma nätfaschisterna utan ryggrad.

//Vännen Norman

12:40 PM, May 09, 2007  
Blogger Space babe said...

Alltså, jag vet inte, Norman. Kolla t ex på Per Gudmundsons blogg. Det handlar lite om hur man själv bemöter folk också, vilken ton man själv liksom sätter för "samtalet".

Jag förstår iofs att det finns galningar, men de måste väl ändå vara i minoritet? Jag är helt med på att kommentarer bara får göras av folk med fungerande epostadresser.

Jag har ju själv varit inbegripen i het debatt här på bloggen, och fått några riktigt fula tjuvnyp, men sånt får man nog bortse ifrån. Fast dödshot tycker jag förstås att man polisanmäler!

6:28 PM, May 10, 2007  
Blogger //Norman Fibbler said...

Jo visst är det så att som man bäddar får man ligga, men faan alltså...
Det fria ordet är enligt min mening så viktigt, det finns folk som dör för det, att rätten till det måste skyddas till varje pris. Jag inser att mitt resonemang innebär en balansgång här, eftersom även hatarna såldes skall respekteras, men gränsen måste dras där hatandet näst intill tar fysisk form. Eller nåt...

//Vännen Norman

9:23 AM, May 11, 2007  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se