January 5, 2008

Självmål av JSvH

Ingen har väl lyckats undgå den kritik som många kulturarbetare riktat mot utnämningen av Johan Stäel von Holstein till ledamot av Kulturrådet?
Nå, här ger han iaf moteld i Sourze (visste inte att det fanns kvar!). Jag orkade inte läsa hela drapan, och det tror jag inte ni orkar heller, men inledningen är rätt bra, för det visar verkligen på hur egocentrerad han är och hur totalt distanslöst och bortom proportioner han reagerar. Hittat via Shampoo Rising.

2 Comments:

Blogger Amber said...

Jag har läst hela motelden - och jösses vilket dåligt självförtoende JvH måste ha, eftersom han måste skriva upp sig så, berätta om sina studier och hur mycket bra han gjort och hela tiden jämföra med Maria Küchen, som då ska hamna på efterkälken i jämförelsen (med bara 6900 Googleträffar mot hans över 200 000 t ex.). Eller så har han en total övetro på sig själv. F-n vet vad han menar egentligen.

Lyssna och kanske lära tycks vara främmande, i alla fall när han nu "vet" hur det fungerar.

På ett ställe talar han om för MK att pengar inte är allt... Jojo.

Dock kan jag hålla med honom i vissa avseenden, men kulturrådet kanske inte är rätta platsen, även om han anser att han är annorlunda än gamla stofiler.

4:55 PM, January 05, 2008  
Anonymous Anna GC said...

Läste i tidningen idag att ytterligare ett av hans företag har gått i konkurs. Om man nu vill välja in en näringslivsperson till KUR för att få ett annat perspektiv på saker (vilket ju kan vara bra) så borde man väl välja någon som faktiskt har LYCKATS med det han tagit sig för. Det har ju inte gått så bra för honom tidigare heller...

7:50 PM, January 07, 2008  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se