January 5, 2008

Skåpmat

Man använder sig alldeles för sällan av skåpmat. Ni som kommer nya till bloggen, eller för all del gamla stammisar, jag rekommenderar att ni går igenom alla inläggen, för en del är faktiskt riktigt bra. Så bra att jag inte fattar att det är jag som skrivit dem. Den här var t ex rent förbluffande i sin ärliga framställning.

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Amber said...

Varför aär man oftast bäst när man är elak? Kanske för att man skalar bort allt kringtjafs som man hakar på i vanliga fall??

4:27 PM, January 05, 2008  
Blogger Space babe said...

Tycker du verkligen att jag är elak i den posten? Det tycker nämligen inte jag. Jag tycker att jag enbart är väldigt ärlig och skriver som jag känner. Dessutom blottar jag ju mest min egen äregirighet.

Att det inte är kompetensen som avgör hur långt man kommer i karriären är väl ett ganska självklart faktum? Kolla bara på USA:s president. En viss okänslighet är väl en oerhört värdefull egenskap att ha på utsatta positioner som vd:ar etc?

5:10 PM, January 05, 2008  
Blogger Amber said...

Ärlig är ju ingen motsats till elak iofs. Jag uppfattar nog inlägget som rätt elakt - det har med uttrycket och göra. Att det är elakt gör det ju inte mindre sant (eller falskt för den delen). Andra kanske inte uppfattar det som elakt f ö. Dessutom hör jag till den del av mänskligheten, som inte tycker det är fel eller dåligt att vara elak emellanåt, snarare tvärtom.

Och jo, jag är övertygad om att (en viss) okänslighet är av nöden för att klara av att behålla, och förmodligenen också uppnå, en utsatt position.

2:07 AM, January 06, 2008  
Anonymous Anonymous said...

Du har så jävla rätt, precis så är det. Jag brukar tycka att människor är korkade som startar företag och dyl trots att de inte är kompetenta. Programmet "Den elake kocken" visar bra exempel på det.

Ofta håller man sig själv tillbaka och tänker att man inte är tillräckligt kompetent, men vem fan är det egentligen, alla går bara runt och låtsas. Och dom tar varken åt sig eller till sig.

/L

7:59 PM, January 07, 2008  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se