Surkål, snart med fläsk
Kinesisk torkad kål. Och kanske lite bambu också. Den är väldigt mörk, så förmodligen marineras den med soja. Ångad fläsk med surkål är en favorit i nästan hela Kina. Jättegott till ris och jättegott att ha med risnudlar eller vetenudlar. Jag ska dock skära ner på de spannmål som är dyrast och importeras. Mer potatis, och mathavre ska testas.
Labels: kinesisk mat, mat Kina
1 Comments:
Hej Spacebabe!
Jag vill bara säga tre saker:
1. Du skriver så utmejslat och bra och har så spännande ostar, dukar och vänner runtom dig så att jag nästan blir avundsjuk
2. Jag har köpt De-lovely, om Cole Porters liv och fantastiska låtar som du kan få låna av mig
3. Jag tänker ofta på den oförglömliga stunden då du sjöng Elton John på vårt bröllop, du var fantastisk, du gjorde verkligen Your song till Our song.
Puss och hej från Kristina
Post a Comment
<< Home