December 16, 2010

Recension: lunch på Street Food


Innan Gambia hann jag käka lunch med Mattias, min bloggfader som jag inte träffat på år och dar. Han var precis i färd med att sluta på sitt jobb och gå över till den mörka sidan. Jag var jätteavundsjuk.

Vi sågs på Street Food. Jag var 15 min sen, för jag var på Skofabriken i Stockholm för att byta ut ett par espadrillos jag köpte i somras. Jag köpte dem hos en återförsäljare på söder, men mejlade Skofab några synpunkter och erbjöds ett par nya skor! Så jag bytte ut mina (eller gjorde jag det? Jo, det gjorde jag nog, för jag kom inte hem med tre par skor.) och köpte ett par på outlet. Ska posta foton på dem kanske.

Men Street Food. Det är stjärnkocken Marcus Samuelssons snabbmatsprojekt på centralen.

Ur artikeln:
Street Foods meny omfattar närmare 30 olika rätter. Gästerna kan välja mellan alltifrån japansk misosoppa eller malaysisk satay till napolitansk tunn pizza. Prisnivån ligger mellan 69 och 85 kronor per meny, inklusive dryck och tillbehör.

Med reservation för att det nu är snart en månad sen jag var där: Det var kort sagt inte gott. Iaf inte pad thai-nudlarna som jag beställde. De smakade ... härsket eller skåp som jag minns det. Jag petade dock i mig de många kycklingbitarna och jordnötterna och låtsades att jag åt GI. Salladen var vattnig i smaken.

Mattias sa att hans lammspett var helt ok.

Det var iaf hemskt trevligt att träffa honom. Jämt när jag varit social så tänker jag: oj vad roligt jag måste vara social oftare!

Men så blir det aldrig av för jag är för lat för att ordna samkväm. Därför är det tur att jag har kör och vincirkel, annars skulle jag aldrig träffa några människor.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Labels:

1 Comments:

Anonymous Helena Ljunggren said...

God fortsättning!

11:16 AM, December 27, 2010  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se