December 20, 2005

Trött

Har jobbat 4-10. Nu ska jag gå och lägga mig. Skrev de två texterna, en om vargboken och en julkrönika, men måste fila lite mer på dem.

Har lite prestationsångest. Känner mig jagsvag trots att jag jobbat och jobbat på sistone. Kanske det som är felet. Behöver några dagar när jag bara går hemma eller träffar kompisar och sminkar mig och shoppar.

Igår gjorde jag jobb om Karolinska universitetssjukhuset som det stormat kring på sistone. Pratade lite med Birk från Ronja Rövardotter som numera jobbar som journalist på landstinget i Stockholm. När det gäller Karolinska så kan jag inte låta bli att tänka att det låter som det låtit på de flesta mediaföretag jag har varit på. Obegripliga omorganisationer som inte rättar till de fel som iofs finns i företaget och gigantiska besparingar som de anställda inte förstår var de ska tas ifrån.

"Skillnaden är väl att de hanterar människor", som fotografen så rätt påpekade. Det gör väl vi också, om än inte så direkt som i vården. Sötebrödsdagarna verkar över för all framtid i Sverige ... eller nånstans kommer de säkert att uppstå, bara inte i min bransch, och aldrig där jag är. Uuuuuhhuhu.

Andra bloggar om: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se