March 16, 2006

Plåster på såren

Maken hade gjort jättegod grillad revbenspjäll med coleslaw (aningen för mkt majonnäs). Barnen hyllade den och jag med. Smaken var liksom sådär härligt fläskig med brunmeckig sky, mycket sälta och antydan till sötma. All mat som är god har en bra avvägning mellan salt och sött, har jag läst i en kokbok nånstans.

Folköl till. Det är nyttigt att dricka öl till grillat, har jag också läst nånstans. Förmodligen i en tidningsartikel. Undrar hur mycket konstiga saker man har för sig pga skumläsning av tidningar.

3 Comments:

Blogger Morelli said...

Bra att du fick bra mat!

det ska vara balans mellan salt o surt o starkt o sött...det finns ett väldigt bra uttryck..från fysiken tror jag...som betyder balans eller ngt liknande..din man vet säkert...

9:55 AM, March 17, 2006  
Blogger ...grönvita sidan upp! said...

Mer plåster: Du har en så jävla klockren speakerröst. Var nu snäll och ta åt dig.

12:58 PM, March 20, 2006  
Blogger ...grönvita sidan upp! said...

(håller precis på och lägger ut lunchsändningen i mobilen, därav utropet)

12:59 PM, March 20, 2006  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se