June 18, 2007

Göteborgstips mottages tacksamt

Jag ska till Göteborg med 4 gamlingar, make och barn i aug. Två övernattningar. Tips på bra restauranger och bra boende mottages tacksamt! INTE s k hotell som det där äckliga i Malmö där den gemensamma toan var helkaklad från golv till tak och personalen såg ut som ryska straffångar tack.

Jag tänker mig en lunch på Sjömagasinet. Kanske bra att köpa Göteborgspasset också.

Labels: , ,

6 Comments:

Anonymous Fredric said...

Jag älskar stearins (tredje långgatan ) nära Järntorget.) jordärtskockssoppa med knapperstekt sidfläsk. Det är lite finkäk men inte så blodigt dyrt. Servicen har väl en hel del att önska men jag tycker ändå att det är värt ett besök.

5:33 PM, June 18, 2007  
Blogger Jens said...

Gå till Heaven 23 på Gothia Towers, mycket läcker skybar som värd ett besök bara för hissen och rökrummet. Kolla restaurangguiden.com och välj linnéstan för bra krogar. Sjömagasinet har hyfsade lunchpriser på deras sommarbrygga. Jag vill också hålla fram Wasa Allé som har betydligt mer prisvärda luncher om än inte lika vacker utsikt. Peacock på Avenyn har ett sjyst blandat asiatiskt käk i en cool källarlokal.

6:32 PM, June 18, 2007  
Blogger Space babe said...

Tusen tack, fredric och jens!

6:43 PM, June 18, 2007  
Anonymous Anna G Chen said...

City Hotell är billigt och inte så dumt, centralt, har familjerum.
http://www.cityhotelgbg.se/tank.htm

Anna GC

8:41 PM, June 18, 2007  
Blogger Gitto said...

Hej!

Har inte kvar din mejladress, men jag kan rekommendera Slottstadens vandrarhem som boende. Alldeles vid Slottsparken (med pingviner, sälar och dylikt för flickebarnet), tillräckligt fräscht, även om det är dusch i korridoren så funkar det fint. Dessutom bara ett stenkast till Bitter, som lätt serverar stadens bästa brunch - dit måste ni gå!

9:41 PM, June 18, 2007  
Blogger Karin said...

Attans att jag var så sent ute! Var preciiiis i Göteborg och var på e underbart trevlig fiskrestaurang med prisnivån lägre. Me like! Hoppas du hade trevligt ändå :)

9:33 PM, June 26, 2007  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se