July 19, 2007

självhjälp

Grrrr...självhjälpsböcker och självhjälpssidor. Med jämna mellanrum konsulterar jag dem. Nu senast en som Metros nätkorre tipsade om. Jag skulle älska att kunna göra något dagligen genom att använda mina förmågor och intressen som samtidigt bidrog med ett värde till mina medmänniskor.

Labels:

7 Comments:

Blogger Jessika said...

För självhjälpsböcker borde det anordnas bokbål och världens dr. Phil bör skjutas offentligt och då särskilt den RIKTIGE dr. Phil.

9:07 AM, July 20, 2007  
Blogger //Norman Fibbler said...

Doktor Phil är SATAN personifierad!

:)

//Vännen Norman

7:39 PM, July 21, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Det svåra är inte att hitta vad du älskar.
Det svåra är att få ensamtid.

/L

11:49 AM, July 22, 2007  
Blogger Ondskan said...

Kom igen, Dr Phil är en sansad och klartänkt mska, fa i jfrlse med den här Kim SelfImprovement Newsletter. HAN borde skjutas.

5:08 PM, July 23, 2007  
Blogger //Norman Fibbler said...

Dr Phil är mannen som gav HELYLLE ett ansikte. Om han är klartänkt eller inte har jag ingen uppfattning om, men en person som kan vara så lömskt fördömande som Dr Phil faktiskt kan, bara måste vara minst brorson till Satan själv...

8:45 PM, July 23, 2007  
Blogger Jessika said...

Näe, dr. Phil är och förblir först på min lista över vilka som vi borde skjuta först av de där människorna. Men därmed inte sagt att fler inte kan tillkomma på den listan, däribland den här Kim människan.

9:01 PM, July 24, 2007  
Blogger Space babe said...

Jag måste tyvärr erkänna att jag periodvis knarkar självhjälpsböcker. Men vad gör man när det känns som att man blir liksom helt funktionell ibland och så ibland så bara sjunker man in i ett mörker och allt känns omöjligt? Jag tar till vad fan som helst då.

Jag har tyvärr inte sett så mkt på Dr Phil (vars namn förresten är en ordvits, det kanske bara var jag som missade det...) och Oprah, men alltid hjälper de väl någon.

Pussar!

8:45 PM, July 25, 2007  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se