November 16, 2005

Biff à la Lindström

serverades på fyran idag. Den var faktiskt JÄTTEGOD! Hade hittills inte förstått att den ska innehålla kapris. Jag tycker fyrans restaurang har oförtjänt dåligt rykte bland medarbetarna. Fast deras korvgrytor håller jag med om är oinspirerade. Och deras hämtlådor för mat är oförskämt små. Hur ska man kunna få plats med både lunch och middag om man tar med sig maten i låda? Själv brukar jag ibland när jag är på okynnigt humör eller helt enkelt inte orkar hyckla, äta först en portion i matsalen och sedan fylla på tallriken och ställa i kylen.

Jobb idag alltså och stressigt som vanligt. Ibland önskar jag att jag var talpedagog istället. De verkar ha ett lugnare jobb. Astrid heter en praktikant som sitter mittemot mig ibland och som ska träffa talpedagogen imorgon. Hon är väldigt kavat för att vara praktikant och skrämmer mig därför. När jag var praktikant var jag väldigt mesig och snäll. Ungefär som jag är nu.

Men hon tycks ha förstått mig nu och börjar prata med mig även när jag är alltför rädd för att inleda samtal med henne. Hon frågade om jag var nöjd med dagens knäck. Jovars, efter omständigheterna, sa jag. Fast såna omständigheter är det ju hela tiden, så jag har börjat lägga av att tänka så, sa Astrid. Jo, sa jag och höll med.

Jobbet handlade om internetbedrägerier och den halvdrabbade var en välformulerad kvinna från Djursholm. Hon var väldigt bra. Det är alltid kul att ha med överklasstanter i tv. De är så sällan där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se