June 19, 2006

Lyxliv i värme

Strax ska jag ge mig iväg på ansiktsbehandling för 100:- som jag fick kännedom om via Annas blog feat. Mel E. Fantastiskt pris. Får se om det känns lika bra efteråt.

Just nu känns mitt liv som i Kina, där brukar jag också bara roa mig, äta gott och gå på ansiktsbehandlingar med syrran. I värme. Värmen är nog det som framför allt får mig att känna mig som i Kina.

8 Comments:

Blogger Smarta Sara said...

Lycka till. Jag är aldrig nöjd när jag gårpå ansiktsbehandling. Tycker alltid att det tar för lång tid. Var på en "prova-på"-behandling en gång som tog 25 minuter. Perfekt enligt mig.

11:00 AM, June 19, 2006  
Blogger ondskan said...

Men är det kanske det man längtar efter? Det här mitt i värmen och inget viktigt egentligen att göra - eller: inte uppslukad av allt det vanliga, så att det verkligt viktiga kommer fram, som att vara där man är och titta runt omkring sig? Och fundera över allt som finns. När man är i annat land och lever mera intensivt.

1:57 PM, June 19, 2006  
Blogger Space babe said...

Smarta sara: Jag blev inte så nöjd. Se blogginlägg.

ondskan: Jag tror du har rätt. Återkommer till frågan: blir det vardag var man än är?

8:55 PM, June 19, 2006  
Blogger //Norman Fibbler said...

Bara genom att äta middag på hotell Arctica i Murmansk så får man sig en gratis ansiktsbehandling, sidledes, medelst tryck, då middagsbordet är så tajt dukat att man får sitta på tvären för att få i sig maten. Dessutom får man sig en dos sjuttiotalspop med tillhörande hammondorgel och svarta courregestövlar på köpet.
Bandet spelar exakt 8,6 centimeter från bordet, och tycker själv att dom är extremt tajta, fast det gör ingen annan.

Bästa hälsningar från
Världsomsneglaren

Norman B Fibbler

9:05 PM, June 19, 2006  
Blogger Space babe said...

Åh, Fibbler, jag vill också till Murmansk när du beskriver det på det viset!

9:31 PM, June 19, 2006  
Blogger ondskan said...

Är man på en plats tillräckligt länge blir det alltid vardag. Tror jag. Om det inte blir det blir det tillslut kanske outhärdligt, man kan inte hänga där utanför tiden hur länge som helst. Men man kan väl behålla sina "inte vardag-platser" i tillvaron? Och tänka på dem ibland? Och åka till dem och påminna sig om vad det är som betyder ngt?
Sen är det ju inte så att allt är förstört för att det blir vardag. Det är ju också spännande, att göra en ny vardag med helt andra mjölkpaket.

3:51 PM, June 20, 2006  
Blogger //Norman Fibbler said...

Vi far till till Murmansk, och väl där åker vi sightseeing i hamnen på båten med den skeva propelleraxeln.
Vi kan svärma framför aljosa, i den eviga lågans släckta frånvaro, eller bada i någon av dom självlysande sjöarna på väg mot Nickel..Efter detta dopp kan du kasta allt vad vax och andra hårborttagningsprodukter heter för gott..( hårvårdsmedel med för den delen)

Din kompis

Norman B Fibbler
Världsomsneglare

7:48 PM, June 26, 2006  
Blogger Space babe said...

Du och jag, Fibbler, du och jag.

1:06 AM, June 30, 2006  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se