July 28, 2006

Opålitliga Blogger + läsning

Fan, Blogger är så opålitlig, jag har ställt in att alla kommentarer ska komma till min epost, men ofta går det hål i håven. T ex Jessikas kommentar om Joyce Carol Oates hade helt gått mig förbi.
Jag tycker för övrigt att Denise Mina är lite överreklamerad. den första jag läste av henne var bra, minns ej vilken, men ej de övriga. Däremot kan jag varmt rekommendera Stieg Larssons postumt utgivna Millennium-serie. Lite småfalsk i början, men tar sig ordentligt och blir både spännande och oförutsägbart.

Vad gäller deckare klarar jag ej heller Elisabeth George. Sååå banalt. Denise Rudberg har jag läst ett par sidor av och sen snabbt gett upp. För att inte tala om vad hon nu heter, flatan som är ihop med en Robinson-flata. Däremot är Jonas Ajvide Lindqvist the shit.

För övrigt vill jag förstås slå ett slag för mina hjältar Ian McEwan, Philip Roth, Haruki Murakami, Banana Yashimoto, Wang Anyi, Chang Eileen (har ej läst så mkt av henne än, men är säker på att jag kommer älska det) m fl. Jag minns aldrig vilka författare jag gillar när jag väl ska berätta det. Återkommer i ämnet.

4 Comments:

Blogger ***** said...

Denise Mina ÄR överreklamerad. Denise Rudberg är däremot toppen! Om man bortser frånboken " Jenny S" den var fruktansvärt dålig.

5:57 PM, July 29, 2006  
Blogger Space babe said...

Då ska jag prova Rudberg igen. En bästsäljande författare bör väl ha NÅGON kvalitet. Eller vänta, tänker Dan Brown och ... nej.

7:31 PM, July 29, 2006  
Blogger ondskan said...

Förlåt. Denise Rudberg är skit. Fast läsbar ibland när man känner för skit. Alltså som när man vill äta jävligt äckligt plockgodis.

8:35 PM, July 29, 2006  
Blogger Space babe said...

Ja, jag får se. Äter aldrig plockgodis eller godis ö h t. Inte intresserad. Föredrar chips och pommes frites.

10:04 PM, July 29, 2006  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se