April 8, 2006

Lyckad speciell middag

Nu har jag ätit mig mätt på tournedos med rödvinsås och pomme duchess, broccoli samt tomat-och löksallad. Det var smarrigt. Jag har en idealisk make.

Nästa gång ska vi gemensamt ge oss på den där unga tofun, tycker jag. Visst ser den aptitretande ut?

4 Comments:

Blogger Van Cong Tu said...

Thanks for stopping by

2:35 AM, April 09, 2006  
Blogger Malin said...

Vad gott det lät... Vegetariskt äter vi sällan men kött och då speciellt tournedo.... Bara så gott!!!

8:04 AM, April 09, 2006  
Blogger Lisa said...

Rismjöl? Finns i alla asiatiska butiker. Om det är sådan där vit risstärkelse som avses. Den grövre typer (mer malt ris) har jag hemma men minns inte var jag hittade. Fråga på China market. Hälsokost är ett bra tips om de inte har.
Torkade gröna ärthalvor används mycket i persisk mat och finns ofta på Mellanösternbutiker. Jag har också sett dem på Latinamerikanska livsmedel i Hötorgshallen. Passsa på att shoppa Azapa-oliver när du är där. Och Gonzales mittemot har en otroligt god olagrad men aromatisk manchego som man äter med hans kvittengelé (fråga efter artisan-varianten som är småskaligt tillverkad). Ha det bra och raportera hos mig om tofun. Vill du gästblogga?

3:42 PM, April 09, 2006  
Blogger Lisa said...

Aha1 Följde länken och jag tror han menar mungbönor och inte gröna ärtor!

3:45 PM, April 09, 2006  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se