August 15, 2006

Jag är en sån konformist

Såg det här testet för några dar sen hos Sigge, tyckte det var stentrist, men kunde inte motstå frestelsen när jag såg att Katrine Kielos var Leo. Osså blev jag också det.

Hon har förresten slutat blogga. Verkar vara på grund av att hon blivit dissad av ett par bloggare. Vem hade kunnat ana att hon var så bräcklig? Inte jag. Men kanske är vi alla så bräckliga. Jag fick mig några riktiga snytingar också under Sexism-debatten, men inte slutade jag för det. Kanske för att jag, till skillnad från Kielos, inte har några andra forum att skriva i.

Ondskan var förresten precis så underbar som Xtian lovade. Caffé Nero var jättetrevligt, men linguinin med blåmusslor var för pepprig för min smak.As the captain of the Bartlet Administration's boat, the chief of staff is a work-a-holic. Although he is sometimes haunted by the demons of his past alcohol and drug abuse, because of his character and perserverance there is no one more admired on the staff than he.

:: Which West Wing character are you? ::

4 Comments:

Blogger Jessica said...

Om testet menar att jag mest liknar han Toby så blir jag nog lite mulen men jag ska prova och återapportera :).

8:51 PM, August 15, 2006  
Blogger Space babe said...

Hur ska man egentligen tolka resultatet - Leo = gillar att bestämma?

10:51 PM, August 15, 2006  
Blogger Daddy Fool said...

Leo, den egentliga huvudpersonen. Håller allt samman. Har häftigt humör, gigantisk hjärna och ett vackert leende.

Dör åt helvete för tidigt.

12:49 AM, August 21, 2006  
Blogger Space babe said...

Hu, jag vill ju leva till 95 minst. Och gärna vara klar i knoppen ända in i det sista och somna in i döden efter en god middag.

12:31 AM, August 22, 2006  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker Bloggtoppen.se